fbpx

Polityka prywatności

Cv-ki.online, z siedzibą pod adresem Korte Spruit 10 w Wateringen, odpowiada za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Szczegóły kontaktu:

CV-ki.online

Korte Spruit 10

2291LE Wateringen

0644758391

Jakub Juras jest inspektorem ochrony danych w Cv-ki.online. Można się z nim skontaktować pod adresem Cv-ki.online@gmail.com

Dane osobowe, które przetwarzamy

Cv-ki.online przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub sam je udostępniasz.

Poniżej znajdziesz przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:

– Imię i nazwisko

– Płeć

– Data urodzenia

– Miejsce urodzenia

– Dane adresowe

– Numer telefonu

– Adres e-mail

– Adres IP

– Inne dane osobowe, które aktywnie podajesz, na przykład tworząc profil na tej stronie

korespondencja i telefon

– Dane lokalizacji

– Informacje o Twoich działaniach na naszej stronie internetowej

– Informacje o Twoim zachowaniu podczas surfowania po różnych witrynach internetowych (na przykład ponieważ ta firma jest częścią

sieć reklamowa)

– Lista danych kontaktowych klienta za pośrednictwem aplikacji

– przeglądarka internetowa i typ urządzenia

– Numer konta bankowego

Specjalne i / lub wrażliwe dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu gromadzenia danych o osobach odwiedzających witrynę w wieku poniżej 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekuna. Nie możemy jednak sprawdzić, czy odwiedzający ma więcej niż 16 lat. Dlatego radzimy rodzicom angażować się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zebraliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tej zgody, skontaktuj się z nami pod adresem info@Cv-ki.online, a my usuniemy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

Cv-ki.online przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:

– Obsługa płatności

– Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej/ ofert reklamowych z naszych witryn oraz naszych partnerów

– Aby móc zadzwonić lub wysłać e-mail, jeśli jest to konieczne do wykonania naszych usług

– Aby poinformować Cię o zmianach w naszych usługach i produktach

– Aby zaoferować Ci możliwość założenia konta

– Aby dostarczać Ci towary i usługi

– Cv-ki.online analizuje Twoje zachowanie na stronie w celu ulepszenia strony internetowej i asortymentu produktów oraz dostosować usługi do Twoich preferencji.

– Cv-ki.online śledzi Twoje zachowanie podczas surfowania na różnych stronach internetowych, za pomocą których dostosowujemy nasze produkty i usługi

– Cv-ki.online przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, takie jak informacje, których potrzebujemy do naszego zeznania podatkowego.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Cv-ki.online nie podejmuje decyzji w oparciu o zautomatyzowane przetwarzanie w sprawach, które mają (znaczące) konsekwencje i może mieć dla osób. Są to decyzje podejmowane przez programy komputerowe lub bez osoby (na przykład pracownika Cv-ki.online) siedzącej pomiędzy.

Jak długo przechowujemy dane osobowe Cv-ki.online nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie konieczne do osiągnięcia celów, dla których Twoje dane są zbierane.

Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim

Cv-ki.online udostępnia Twoje dane osobowe różnym stronom trzecim, jeśli jest to konieczne do wykonania umowy i wypełnienia wszelkich zobowiązań prawnych. Zawieramy umowę o przetwarzaniu z firmami, które przetwarzają Twoje dane w naszym imieniu, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności Twoich danych. Cv-ki.online pozostaje odpowiedzialny za te operacje przetwarzania. Ponadto Cv-ki.online udostępnia Twoje dane osobowe innym stronom trzecim. Akceptacja Regulaminu oznacza zgodę na przetwarzanie i udostępnianie danych osobom i firmom trzecim.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy

Cv-ki.online wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie. Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest przechowywany w przeglądarce komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Cv-ki.online wykorzystuje pliki cookie o czysto technicznej funkcjonalności. Zapewniają one, że witryna działa poprawnie i, na przykład, zapamiętane zostaną Twoje preferowane ustawienia. Te pliki cookie służą również do prawidłowego działania strony internetowej i jej optymalizacji. Ponadto umieszczamy pliki cookie, które śledzą Twoje zachowanie podczas surfowania, abyśmy mogli oferować dostosowane treści i reklamy.

Podczas Twojej pierwszej wizyty na naszej stronie poinformowaliśmy Cię już o tych plikach cookie i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie.Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając swoją przeglądarkę internetową tak, aby nie przechowywała już plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje, które zostały wcześniej zapisane, za pomocą ustawień swojej przeglądarki. Zobacz wyjaśnienie https://veiliginternetten.nl/themes/situation/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo wglądu, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Możesz to zrobić samodzielnie, korzystając z osobistych ustawień swojego konta. Przysługuje Ci również prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych przez naszą firmę oraz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz skierować do nas żądanie przesłania danych osobowych, które posiadamy o Tobie w pliku komputerowym do Ciebie lub innej wskazanej przez Ciebie organizacji. Jeśli chcesz skorzystać z prawa do sprzeciwu i / lub prawa do przenoszenia danych lub jeśli masz inne pytania / uwagi dotyczące przetwarzania danych, wyślij określone żądanie na adres info@Cv-ki.online.

Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o dołączenie do wniosku kopii dowodu tożsamości. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa do odczytu maszynowego, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer służbowy (BSN) w kolorze czarnym w tej kopii. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Cv-ki.online odpowie na Twoją prośbę tak szybko, jak to możliwe, ale w każdym razie w ciągu czterech tygodni. Cv-ki.online pragnie również zwrócić uwagę, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: https: //autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak chronimy dane osobowe

Cv-ki.online poważnie traktuje ochronę twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanej modyfikacji. Jeśli masz wrażenie, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub pisząc na adres info@Cv-ki.online